• Klaar terwijl je wacht
  • Originele onderdelen
  • Met en zonder afspraak
  • Transparante prijzen

Batterij / accu vervangen

TouchFix help u direct verder!

Batterij / accu vervangen

Ook de batterijen of accu’s van iPad toestellen hebben, helaas, geen eeuwig leven. Het kan iedereen overkomen. Je merkt dat jouw accu langer nodig heeft om op te laden, of hij is binnen een paar uur al weer helemaal leeg. Ook als jouw iPad niet gebruikt is.

Op dat moment is het slim om een afspraak te maken bij TouchFix. We hebben jarenlange ervaring in het vervangen van batterijen en accu’s in alle merken telefoons en tablets, waaronder de iPad modellen.

Afhankelijk van het toestel dat je hebt, kunnen we goed inschatten hoe lang de reparatie gaat duren en welke kosten hiermee gepaard gaan. Wil je vooraf precies weten wat de reparatie kost en hoe lang het duurt? Vind jouw iPad model op onze site en je weet direct waar je aan toe bent.

Maakt het je niet zo veel uit en wil je het nu geregeld hebben? Vul dan het onderstaande formulier in om een afspraak voor een reparatie te maken.

Een reparatie aanmelden

Indien je jouw batterij van de iPad binnen de gestelde tijd vervangen wilt hebben, adviseren we je om een afspraak te maken. Je mag natuurlijk ook altijd gewoon in de winkel langskomen tijdens onze openingstijden. Als je geen afspraak hebt kan de batterij reparatie wegens drukte langer duren.